Bij vragen bel 011/65.28.30 of contact-formulier - Bestanden uploaden kan tijdens het afrekenen.

Whiteboard

whiteboard.jpg

Whiteboard

Magnetische Whiteboards voor vele toepassingen – 100% eigen productie, levering aan jou of jouw klant – Keuze uit vijf formaten – Gemaakt van robuust LentaSteel®

Compare
Categorieën: ,

Share this product

Whiteboard
Magnetische whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp je eigen print en creëer een inspirerend of creatief bord.
Keuze uit vijf formaten
Een beschrijfbaar whiteboard is een handig hulpmiddel bij vergaderingen, brainstormsessies en planningsgesprekken. Je hebt de keuze uit vijf verschillende formaten whiteboards, van 60 x 100 cm tot 120 x 200 cm. De borden hebben altijd een dikte van 3 mm.
Gemaakt van magnetisch LentaSteel®
De kwalitatieve whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel® en sandwichpaneel met toplagen van staal. Dit zorgt ervoor dat magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met jouw print en een whiteboard laminaat.
Maak whiteboards persoonlijk
Personaliseer whiteboards met zelf ontworpen magneten. Je kunt magneten in elke gewenste vorm, met elke gewenste afbeelding bestellen. Alles is mogelijk! Maak een keuze uit twee typen magneten: de beschrijfbare en de extra sterke variant.