Bij vragen bel 011/65.28.30 of contact-formulier - Bestanden uploaden kan tijdens het afrekenen.

Fotoblok

fotoblok.jpg

Fotoblok

Fotoblokken – Fotoblokken gemaakt van duurzaam, glad berkenplex – Voorzien van hoge resolutie prints – Vrijstaande houten blokken voor veel toepassingen – Verkrijgbaar met en zonder whitewash finish

Compare
Categorieën: ,

Share this product

Fotoblokken zijn robuuste blokken met een print. Combineer verschillende afmetingen en staande en liggende formaten voor de mooiste composities.

Productbeschrijving Fotoblok

Fotoblokken zijn robuuste blokken met een print, perfect voor een stand, kantoor, showroom of gewoon in de huiskamer. Combineer verschillende afmetingen en staande en liggende formaten voor de mooiste composities.
Fotoblok van glad berkenplex
Fotoblokken worden gemaakt van fijn afgewerkt berkenplex, met een glad oppervlak en zonder noesten. In de zijkanten zijn de meerdere laagjes hout zichtbaar, mooi en glad afgewerkt. Dankzij de dikte van 4 cm zet je fotoblokken overal neer zonder dat ze omvallen.
Met of zonder whitewash finish
Voor de afwerking kies je uit berkenplex met of zonder whitewash finish. Met whitewash springt de print er echt uit. Zonder whitewash is het natuurlijke effect van de houten ondergrond groter. Bovendien en hebben we vier populaire formaten voor je.